Navigation Content

DOSTA JE BILO

George Lucas odlazi u mirovinu

Holivudska ikona odlučila je da bi bilo dosta snimanja filmova te da bi uskoro mogla uslijediti mirovina

Foto: www.philgott.com/ George Lucas, jedan od velikana Hollywooda koji je s 'Ratovima zvijezda' zauvijek izmijenio povijest komercijalnog filma, završio je svoj novi produkcijski uradak 'Red Tails', a u nedavnom razgovoru za New York Times izjavio je:

'Odlazim iz biznisa, od tvrtke, od svih tih stvari', pri čemu se 'te stvari' odnose na borbu sa studijima koji su mu redom odbili podržati snimanje epopeje o prvom svjetskom ratu, nazvane 'Red Tails'. Na kraju je sve financirao sam.

U svakom slučaju, ako i ne ode u totalnu mirovinu, Lucas kaže da se više neće baviti blockbusterima, već će se posvetiti malim, nezavisnim i eksperimentalnim projektima koje naziva 'arthouse ezoterijom'.

Potvrdio je da se ne želi više baviti ni 'Ratovima zvijezda' jer nema volje raditi na novim nastavcima kad zna koliko su ga pljuvali zbog novih filmova, kao i 'dotjerivanja' starih.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...