Navigation Content

FILMOVI GODINE

Na Zlatnim globusima slavili 'Umjetnik' i 'Nasljednici'

Dodijeljeni su 69. Zlatni globusi, svojevrsna najava Oscara, a najviše nagrada, njih tri, odnio je nijemi crno-bijeli 'The Artist' Michela Hazanaviciusa, koji je i slovio kao jedan od najvećih favorita

Foto: nnz.ch/
'Umjetnik' ('The Artist') je dobio nagradu za najbolju komediju ili mjuzikl, Jean Dujardin je nagrađen kao najbolji glumac u istoj kategoriji, a nagrađena je i glazba u filmu.

Sama dodjela nije izazvala burne reakcije kao prošle godine kada je zbog njegovog oštrog jezika umalo zahvaljeno na suradnji slavnom britanskom komičaru Rickyju Gervaisu.

Nagradu za najbolji dramski film osvojili su 'Nasljednici' Alexandera Paynea, za koji je nagrađen i George Clooney kao najbolji glumac u drami.

Zlatni globus za najbolju režiju otišao je u ruke Martina Scorsesea za film 'Hugo', a nagrada za najbolji scenarij otišla je u ruke Woodyja Allena za 'Ponoć u Parizu'.

Meryl Streep pobijedila je u kategoriji glavne glumice u drami za film 'Čelična lady'. Michelle Williams nagrađena je kao najbolja glumica u kategoriji komedije ili mjuzikla za ulogu legendarne Marilyn Monroe u filmu 'My Week with Marilyn'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...