Navigation Content

MARIO KOVAČ:

'U erotskom filmu jedini sam koji se ne skida i ne seksa'

Simpatični Mario Kovač zabrinut je zbog podjele uloga jer, kaže, još je premlad za karakterne uloge

Foto: Matej Grgić/ Kazališni redatelj Mario Kovač došao je na premijeru filma sa štapom, ali kaže ne fura se na Brada Pitta koji se ozlijedio na skijanju, nego je svoju ozljedu zaradio na nogometu.

'Ja bih se radije furao na dr. Housea nego na Brada Pitta. Ozlijedio sam se na nogometu, klasično. Prednji križni ligamenti su otišli, operirao sam to i sljedećih tjedana ću hodati uz pomoć štaka. Ništa posebno. Nije bila u pitanju nikakva kaskaderska scena', rekao je Mario koji je smršavio od bolničke hrane.

Mario je jedva stajao u gužvi, ali je strpljivo čekao ulazak u dvoranu. 'Rijetko idem na premijeru hrvatskog filma, zadnji puta je bilo ovako kad sam radio Boru Leeja u SC-u, ali to je bio drugi profil publike. Puno ležerniji štih je bio tada', kaže Mario kojeg ne čudi što je odaziv tako velik.

'Erotika uvijek privlači ljude. Sex sells. Ja se samo nadam da će, nakon ove medijske pompe, film izdržati taj pritisak očekivanja', kaže Mario koji je svoju ulogu nazvao karakternom.

'Prijatelji koji su gledali film u Puli čestitali su mi na tome da sam jedini lik u filmu koji se ne seksa i ne skida. Ja sam rekao da se tu nema što čestitati. Ovako mlad, a već sam u karakternim ulogama', smije se Mario koji je zadovoljan zgodnim kolegicama u filmu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...