Navigation Content

INTERNETSKA ANIMACIJA

Tom Hanks pokreće novu seriju na webu

Riječ je o futurističkoj animiranoj seriji 'Electric City', koju će udomiti Yahoo

Foto: Arhiva/ Tom Hanks već godinama radi na ovom animiranom serijalu, a konačno je zgotovio 20 epizoda - svaka je duga oko tri do četiri minute i prikazivat će se na stranicama Yahooa.

'Electric City' trebao je biti lutkarski serijal i pojaviti se početkom 2011, ali od tada se sve promijenilo. No priča je u osnovi ostala ista - riječ je o futurističkoj animaciji čija je radnja smještena u postapokaliptični svijet, a kroz avanture glavnih junaka gurat će se razne teme relevantne za današnji život, poput motiva potrošnje energije i sl.

'Oduvijek smo htjeli da ovaj projekt žvi i diše na internetu, pa smo smatrali da bi Yahoo bio savršen dom', izjavio je Gary Goetzman, suosnivač Hanksove produkcijske kompanije Playtone. Bit će ovo prvi serijal na Yahoou koji nije reality šou ili vijesti, a osim na engleskom, surferi će ga moći gledati na španjolskom i francuskom jeziku.

Uz produciranje, Hanks će davati glas jednom od likova, a sve detalje o emitiranju dobit ćemo uskoro.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...