Navigation Content

'HORRIBLE BOSSES 2'

Snima se nastavak hita 'Kako se riješiti šefa'

Potvrđeno je da će se snimati nastavak ljetne hit komedije s Kevinom Spaceyjem i Jennifer Aniston

Foto: gurdian.co.uk/ Prošlogodišnja komedija 'Kako se riješiti šefa', u izvorniku nazvana 'Horrible Bosses', vratit će se na velika platna nakon što je potvrđeno da su scenaristi John Francis Daley i Jonathan Goldstein potpisali ugovor za pisanje drugog dijela.

Seth Gordon, redatelj prvog dijela, još nije potpisao ugovor, ali trenutno je u pregovorima oko povratka na isti posao, a očekuje se da će se vratiti sve zvijezde, kao što su Kevin Spacey u ulozi psihotičnog direktora, Jennifer Aniston kao zubarka opsjednuta seksom i Colin Farrell kao ovisnik o kokainu.

Dvojac koji stoji iza scenarija trenutno radi na komediji Stevea Carrella i Jima Carreyja, pa se očekuje da će se na ovaj posao baciti kada završe taj projekt.

Prvi dio 'Kako se riješiti šefa' bio je veliki ljetni hit, a zaradio je čak 209 milijuna dolara na 35 milijuna uloženih, pa vijest o novom nastavku i nije veliko iznenađenje.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...