Navigation Content

RADE ŠERBEDŽIJA:

'Volio bih da u filmu koji režiram glumi Brad Pitt'

Iako postoji dobra šansa da glumi s Angelinom u nekom novom projektu, Rade bi rado vidio Brada Pitta u svom novom filmu

Foto: maja zlatevska/ Glumac Rade Šerbedžija, iako angažiran u novom filmu Angeline Jolie 'U zemlji krvi i meda', nije se odrekao svoje ljubavi prema glazbi, već se samo dobro organizirao. Tako da uskoro nastupa u Zemunu sa svojim novim orkestrom Zapadni kolodvor bend.

Na snimanju filma 'U zemlji krvi i meda' Šerbedžija se sprijateljio s najpoznatijim holivudskim parom Angelinom Jolie i Bradom Pittom, a  Angelina je izrazila želju da upravo s njim igra u nekom novom filmu.

'Angelina je sjajna žena i puno razgovaramo o raznim projektima kad se sretnemo. Da, ona bi željela da nas dvoje igramo u nekom filmu, ali ja sam svjestan toga da je ona megazvijezda i da to ne ovisi samo o njoj, već o mnogim drugim ljudima: njezinim producentima, agentima, menadžerima...', rekao je Rade za časopis Blic.

Rade je u intervjuu izrazio želju da Angelinina bolja polovica glumi u njegovom filmu 'Oslobođenje Skoplja', a djelomično je već podijelio uloge.

'To će biti uglavnom glumci iz Makedonije i jedan stranac, Nijemac. Želio bih da to bude netko poput Brada Pitta', rekao je Rade koji je proveo praznike u društvu svoje obitelji.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...