Navigation Content

'UPSIDE DOWN'

Novi ljubavno-politički SF s Kirsten Dunst

Riječ je o filmu 'Upside Down', angažiranoj sagi o dvije Zemlje i dva različita staleža koji žive na njima

Foto: Vouge/ Jim Sturgess i Kirsten Dunst glume zaljubljeni par, ali njihova ljubav nije slobodna jer svatko pripada jednoj od dvije strogo odvojene Zemlje – jedna postoji 'gore' i ona je u osnovi raj za bogataše, dok je naš, prizemni teritorij ispunjen sirotinjom koja se bori za preživljavanje.

Obje Zemlje koegzistiraju u miru, sve dok siromašni ne krenu pljačkati bogate pa krene stroga kontrola granice, što uključuje i strogu kontrolu susrteta dvoje zaljubljenih, Adama (Sturgess) i Eve (Dunst).

Foršpan je krenuo u distribuciju na web, ali ono što je zanimljivo jest to da sam film još uvijek nema čak ni američkog i britanskog distributera, tako da je pitanje kada će i kako (i hoće li uopće) na kraju doći i do naših očiju i ušiju.


Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...