Navigation Content

PROPALI PLANOVI

Ništa od nove verzije 'Buffy, ubojice vampira'

Scenarij se nije svidio producentima pa kako sada stvari stoje, reboota popularne franšize neće biti

Foto: ostale fotografije/ Iako su se jedni fanovi razveselili, a drugi pobjesnili kada su čuli da će se na dugoj listi rebootova naći i 'Buffy', koja je trebala oživjeti u novom dugometražnom filmu za velika platna, ovaj je projekt stavljen na led.

Razlog je taj što je konačan scenarij koji je Whit Anderson, prilično neiskusan scenarist koji je dobio ambiciozan zadatak naslijediti autora Jossa Whedona, svojim uratkom razočarao studijske glavešine.

The Los Angeles Times piše da scenarij nije ispunio očekivanja te da je na kraju u cijelosti završio u košu za smeće, zbog čega se čini da od reboota neće biti ništa. To bi moglo razveseliti i Whedona i Sarah Michelle Gellar, glavnu zvijezdu tinejdžerskog vampirskog fenomena koji je vladao televizijom od 1997. do 2003. godine. Whedon je bio jako kritičan prema vijesti o rebootu, nazvavši cijelu ideju hranjenjem lešine iz prošlosti, a Gellar je kratko i jasno rekla: 'To je užasna ideja', dodavši da je snimanje 'Buffy' bez Whedona 'najgluplja ideja koju sam ikada čula'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...