Navigation Content

'THE B TEAM'

Seth Rogen producira špijunsku parodiju za Disney

Osim toga, u komediji 'The B Team' bi mogao imati i glavnu ulogu

Foto: totalfilm.com/ 'The B Team' parodija je na špijunsku hit-seriju, a potom i njezinu kino verziju 'The A Team'. Potvrđeno je da je Disney, studio koji stoji iza projekta, izabrao slavnoga komičara Setha Rogena kao producenta, a potencijalno i glavnu zvijezdu cijele priče.

Cijeli projekt još je u ranoj fazi razvoja, no za sada se zna da priča govori o otmici tajnog agenta, čiji tim kreće u akciju spašavanja. Na filmu se radi već tri godine, no Disney se sada odlučio na Rogena, koji već ima iskustva u produciranju naslova kao što je njegov hvaljeni '50/50', a bio je i izvršni producent hitova kao što su 'Superbad', 'Knocked Up' i 'The Green Hornet'.

Osim toga, slavni glumac trenutno se okušava i u režiji, pa tako režira svoj prvi film 'Jay and Seth Vs. the Apocalypse', dugometražnu verziju njegovog kratkog uratka iz 2007.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...