Navigation Content

BOX OFFICE

'Nemoguća misija' najgledaniji film, Fincher tek četvrti

'Mission Impossible 4 - Ghost Protocol' na prvom je mjestu američkog box officea u blagdanske dane

Foto: Arhiva/ Božićne kino blagajne i dalje nastavljaju negativni trend – nije bilo većeg porasta u broju prodanih ulaznica, pa tako ni u rastu zarade, no nakon prošlotjednog uspješnog starta u IMAX-u, nova 'Nemoguća misija' preko blagdanskog vikenda zaradila je 26,5 milijuna te dosegla ukupnu zaradu od 58,9 milijuna dolara.

'Sherlock Holmes: A Game Of Shadows' solidno se borio s konkurencijom pa je pao tek na drugo mjesto, s dodatnih 17,8 milijuna zarade, a na trećem mjestu nalazi se animirani film 'Alvin And The Chipmunks: Chipwrecked', s 13,3 milijuna dodatne zarade.

'The Girl with the Dragon Tattoo' Davida Finchera, kod nas preveden kao 'Muškarci koji mrze žene', nalazi se na četvrtome mjestu, dok je najgore prošao Cameron Crowe, čiji je 'veliki povratak' igranom filmu 'We Bought a Zoo' propao sa zarađenih 7,8 milijuna, unatoč tome što u njemu glume Matt Damon i Scarlett Johansson.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...