Navigation Content

BALKANSKI PARTY

Procurile snimke tulumarenja Angeline Jolie i Brada Pitta

Slavni par zabavljao se na tulumu povodom filma '72 dana' Danila Šerbedžije

Foto: Arhiva/ Sarajevo će biti domaćin ekskluzivnog cjelotjednog prikazivanja filma 'U zemlji krvi i meda', scenarističkog i redateljskog prvijenca Angeline Jolie, nakon čega će se film 16. veljače 2012. godine početi prikazivati širom zemlje.

Film 'U zemlji krvi i meda', kojim Angelina Jolie debitira kao scenaristica i redateljica, prikazivat će se ekskluzivno tjedan dana, od 22. do 28. prosinca, u sarajevskom Multiplex Cinema Cityju. Bit će to ekskluzivna prilika da gledatelji u Bosni pogledaju film u kinima. Američki gledatelji u New Yorku i Los Angelesu morat će pričekati dan dulje, jer se tamo film počinje prikazivati 23. prosinca.

U kinima širom Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije film će se početi prikazivati 16. veljače 2012. godine. 'Premijera filma 'U zemlji krvi i meda' u veljači znači mi više od bilo koje premijere uz koju sam vezana. Moja obitelj i ja radujemo se što ćemo u veljači odletjeti u Bosnu i podijeliti taj trenutak s izvanrednom glumačkom ekipom filma', rekla je Angelina, najavljujući svoj ponovni dolazak u BiH.

Priča filma 'U zemlji krvi i meda' odvija se u pozadini rata u Bosni 1990-ih godina, a sniman je u Bosni i Mađarskoj. Scenaristica i redateljica Angelina Jolie uloge je dodijelila glumcima iz Bosne, Srbije i Hrvatske te aktivno poticala njihove sugestije i uključenost u razvoj filma, jer su mnogi od njih i sami bili pogođeni tim ratom. 'Iskustva glumaca nastala u ratu u Bosni uvelike su utjecala na činjenice prikazane u filmu i na njegov konačni oblik', naglasila je Angelina.

Hollywood Foreign Press Association (koji se sastoji od novinara iz svih dijelova svijeta) nominirao je 15. prosinca film 'U zemlji krvi i meda' za Zlatni globus za najbolji film na stranom jeziku. Film je također nedavno dobio nagradu Stanley Kramer koju dodjeljuje Producer’s Guild of America (PGA) filmovima ili producentima čija postignuća doprinose razumijevanju provokativnih društvenih pitanja na pristupačan i oplemenjujući način.

Inače, slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt prije nekoliko dana prisustvovao je zabavi povodom prikazivanja filma '72 dana' Danila Šerbedžije u Los Angelesu. Angie i Brad su na zabavu došli samo s jednim zaštitarom, koji je većinu večeri proveo dosađujući se na terasi, a u restoranu Aroma uživali su u lokalnim specijalitetima poput ćevapčića, ajvara i šljivovice, piše Gloria. Čak su i zaplesali uz trubače.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...