Navigation Content

SAMO 40 MILJA

Novi 'Sherlock Holmes' podbacio na kino blagajnama

Britanski detektiv ima novog velikog neprijatelja - opadajući broj posjetitelja američkih multipleksa

Foto: outnow.ch/ Robert Downey Jr. i njegov novi film 'Sherlock Holmes: A Game of Shadows' upali su ravno na prvo mjesto najgledanijih, ali unatoč tome, sve manje svote na box officeu uzrokovale su zaradu od 40 milijuna dolara prikupljenih za vikend, što je manje od 62,3 milijuna, koliko je prije dvije godine zaradio prvi dio u prvom vikendu prikazivanja.

Producenti se nadaju da će film 'nadoknaditi' propuštenu zaradu prikazivanjem za božićne blagdane, ali problem je u tome što je zarada u kinima u očitom opadanju, tj. Hollywood sve teže uspijeva privući ljude na premijere blockbustera.

Primjerice, animacija 'Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked' prošla je još gore od 'Holmesa', sa zaradom od 23,5 milijuna i položajem na drugome mjestu, što je dvostruko manja zarada od prva dva dijela.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...