Navigation Content

'MAN OF TAI CHI'

Keanu Reeves režira svoj prvi film, i to u Kini

Dugoj listi glumaca koji su postali redatelji pridružit će se i Keanu Reeves svojim kung fu prvijencem

Foto: Arhiva/ Keanu Reeves konačno je uspio skupiti novac za financiranje svog redateljskog prvijenca, filma 'Man of Tai Chi', projekta koji dugo vremena pokušava pokrenuti s mrtve točke, a koji će sada konačno producirati i distribuirati Village Roadshow i Universal, zajedno s kompanijama China Film Group i Wanda Media.

Osim što će ga režirati, Reeves će imati i glavnu ulogu u 'Man of Tai Chi', zajedno s Tigerom Chenom, s kojim je surađivao još tijekom snimanja 'Matrixa', a koji je američkog glumca učio borilačkim vještinama.

Radnja 'Man of Tai Chi' još nije u cijelosti objavljena medijima, ali navodno je riječ o mladiću koji se bavi borilačkim vještinama i primoran se suočiti s teškim životnim odlukama. Reeves ga je zamislio kao posvetu starim kung-fu filmovima, pa je još u travnju rekao da će u njemu biti snimljeno čak 18 borbi:

'To je oko 40 minuta borbe. Želim napraviti dobar kung-fu film. Dobra priča, dobra radnja - ali neka ima i kung-fua!' kaže on.

'Man of Tai Chi' snimat će se u Kini, na mandarinskom i engleskom jeziku, od veljače 2012.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...