Navigation Content

U NOVOM VON TRIERU

Charlotte Gainsbourg je 'Nimfomanka'

Lars von Trier nastavlja s kontroverznim projektima, a idući film zvat će se 'Nimfomanka'

Foto: Reuters/ Glavnu ulogu u ovom uratku imat će njegova sada već redovita muza, pjevačica i glumica Charlotte Gainsbourg, a koja će po treći put, nakon 'Antrikrista' i 'Melankolije', stati pred kamere kontroverznog 'danskog luđaka'.

Von Trier njezinu novu ulogu naziva 'erotskim rođenjem', obzirom da film govori o seksualnom buđenju jedne žene, ali nikakvi detalji zasad nisu dostupni, osim toga da će radnja biti podijeljena u osam poglavlja te da je redatelj jednu ulogu namijenio Stellanu Skarsgardu.

Ovaj projekt jedan je od dva koja Von Trier namjerava snimati, ali 'Nimfomanki' je odlučio dati prioritet, po preporuci svog poslovnog partnera Petera Aalbaeka Jensena, koji ga je savjetovao da će ovaj film lakše prodati.

Doduše, priča se da će film imati eksplicitne scene pravog seksa, pa ostaje vidjeti hoće li zaobići cenzuru, iako se već sada planira i 'softcore' verzija za mainstream prikazivanja.
Snimanje je zakazano za drugu polovinu 2012.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...