Navigation Content

UBOJSTVA I OSAMDESETE

Snima se remake filma 'Američki psiho'

Zapravo, u osnovi nova adaptacija kontroverznog klasika Breta Eastona Ellisa, ali prije svega 'rewrite' filma iz 2000.

Foto: www.screenrant.com/ Iako je i prvi film iz 2000. godine bio adaptacija romana Breta Eastona Ellisa, priče o okrutnom serijskom ubojici koji pripada bogatoj klasi s Wall Streeta te jedne od najvećih i najoriginalnijih kritika potrošačkog društva osamdesetih, nova verzija najavljuje se prije svega kao remake filma, a ne kao svježa adaptacija literarnog predloška.

U prvom filmu glavnu je ulogu imao Christian Bale, kao Patrick Bateman, bogati bankar čiji je hobi mučenje i ubijanje ljudi, a ne zna se tko će ga naslijediti u novoj verziji. Ona se snima za mali budžet i tek je u prvim fazama razvoja.

No izgleda da nova verzija treba popraviti komercijalni uspjeh prvog filma, jer je verzija iz 2000., unatoč širokom kultnom statusu knjige, zaradila samo 15 milijuna u američkim kinima.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...