Navigation Content

'ALL YOU NEED IS KILL'

Tom Cruise u adaptaciji japanskog akcijskog SF bestselera

Riječ je o filmu 'All You Need Is Kill', koji će režirati Doug Liman, a Cruise će biti glavna zvijezda

Foto: Arhiva/ Iako još nije službeno potpisao ugovor, strani mediji pišu da je gotovo sigurno da će glavnu ulogu u 'All You Need Is Kill' imati Tom Cruise. Riječ je o adaptaciji romana japanskog pisca Hiroshija Sakurazake, čija je prava za ogroman novac još 2010. otkupio studio Warner.

Ova znanstvenofantastična akcija govori o vojniku koji je ubijen tijekom borbe s vanzemaljcima, no potom neobjašnjivo oživi da bi se ponovo borio i pobijedio. Film se uspoređuje s 'Groundhog Day' i 'Starship Troopers', a isto tako i s ovogodišnjim hitom 'Source Code'.

Zasad se ne zna kada će film biti gotov, jer Cruise ima druge obveze ('One Shot', 'Oblivion'), baš kao i Liman ('Luna'), ali početak snimanja očekuje se u drugoj polovini 2012.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...