Navigation Content

SNIMANJE NAGODINU

Film o grupi Queen zvat će se jednostavno – 'Mercury'

Sacha Baron Cohen kao Freddie Mercury u filmu koji je napokon dobio naslov

Foto: livejurnial.com/ Za razliku od mnogih drugih filmskih biografija glazbenih ikona, koje često budu otkazane nakon velikih najava, holivudska priča o grupi Queen ipak će se snimati – potvrđeno je da snimanje počinje 2012. godine, kao i to da će, kao što se i najavljivalo, zvijezda 'Brune' i 'Borata' imati glavnu ulogu u njemu. A sada znamo i to da će se film zvati 'Mercury'.

Sve to svijetu je otkrio producent Graham King, zadržavši pravo da promijeni naslov dok film stigne u kina – za sada, to je radna verzija.

U međuvremenu, King promovira 'Hugu' Martina Scorseseja, a onda se posve baca na 'Mercury', koji će se baviti životom i odnosom članova grupe Queen, Mercuryja, Briana Mayja, Rogera Taylora i Johna Deacona. Po nekim glasinama, vrhunac priče bit će nastup na Live Aidu 1985.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...