Navigation Content

'SECOND ACT'

Julia Roberts snima novu komediju

Glumica će imati glavnu ulogu, ali će ovaj film također i producirati

Foto: Arhiva/ Julia Roberts nagodinu će u kina s filmom 'Mirror Mirror', novom adaptacijom priče o Snjeguljici, ali dok čekamo premijeru tog filma, ona već sprema novi, koji će producirati i u kojem će imati glavnu ulogu.

Riječ je o komediji 'Second Act', o čijoj se radnji trenutačno ne zna previše, ali poznato je to da će Roberts glumiti ženu koja nikada u životu nije imala normalan posao, no onda postaje primorana promijeniti životni stil i suočiti se s karijerom od 9 do 5.

'Second Act' je trenutačno u najranijoj fazi razvoja, a uz Juliju, film producira i kompanija New Regency pa zajedno traže scenarista i redatelja. Kako god, svi oni trebaju hit, nakon što su posljednja dva filma s Juliom Roberts, 'Larry Crowne' i 'I Don’t Know How She Does It', razočarali na blagajnama.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...