Navigation Content

VELIKI PLANOVI

Novi 'Pobješnjeli Max' bit će prvi dio trilogije

Još jedan remake još jednog klasika bit će još jedna velika franšiza

Foto: robertbonnett.wordpress.com/ Model je već postao standardna metoda holivudskog djelovanja - 'Mad Max: Fury Road' - nova verzija klasika s Melom Gibsonom, zapravo je uvod u još jednu trilogiju, iako nije poznato hoće li nova tri nastavka slijediti priču izvorna tri nastavka, ili će biti riječ o posve novim pričama.

Postapokaliptični klasik oživjet će autor izvornika, australski redatelj George Miller, koji objašnjava da je 'Fury Road' samo početak te da već rade na ostalim pričama trilogije.

'Napisali smo scenarij za drugi i gotovo završili treći', kaže on, dodavši da to nije bio prvi plan, ali su se nastavci nametnuli kao produžetak obrade likova.

'Mad Max: Fury Road' još uvijek se snima u Australiji, s budžetom većim od 100 milijuna dolara, za razliku od izvornika iz 1979. koji je snimljen za manje od milijun australskih dolara.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...