Navigation Content

TKO ĆE GLUMITI STEVEA JOBSA?

George Clooney bori se za ulogu s mlađim kolegom

George Clooney i Noah Wilde zajedno su glumili u nekada megapopularnoj seriji 'Hitna služba', a bivše kolege sada se bore za istu ulogu. Tko će utjeloviti lik Steva Jobsa, nedavno preminulog prvog čovjeka Applea?

Foto: Arhiva/ 50-godišnji vječni zavodnik George Clooney bori se sa svojim 40-godišnjim kolegom Noahom Wildeom za ulogu Stevea Jobsa u filmu koji bi se trebao početi snimati iduće godine, piše New Magazine.

Biografski film o životu prvoga čovjeka Applea trebao bi prikazati život tehničkog gurua koji je u dobi od 56 godina prošloga mjeseca preminuo od raka gušterače. I Clooney i Noah Wilde glumili su u popularnoj seriji 'Hitna služba', čije prikazivanje je završeno 2009. godine. Serija koja prikazivala razne događaje u fiktivnoj bolnici 'Chicago', a osvojila je čak 23 nagrade Emmy.

Premda je 50-godišnji Clooney puno veća filmska zvijezda, neki smatraju da bi upravo godine mogle biti problem prilikom odlučivanja tko će odglumiti Stevea Jobsa jer će film prikazivati i scene u kojima bi Clooney teško odglumio mladog Jobsa.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...