Navigation Content

DA, DOBRO STE PROČITALI!

Lego kockice postaju junaci holivudskog filma

Igračke su neiscrpna nova inspiracija za film, a novi junaci velikog platna postat će – Lego kockice

Foto: Youtube/ Nakon Transformera i figurica GI: Joe te priča o snimanju ekranizacije monopolija, Lego dolazi na film – studio Warner Bros dao je zeleno svjetlo za CGI spektakl, igrani film kombiniran s računalnom animacijom, nakon što se već tri godine govori o tome da bi ta igračka mogla postati junakom pokretnih slika.

Kako će to izgledati – zasad možemo samo nagađati, no zna se da će se na projekt baciti scenaristi i redatelji Phil Lord i Christopher Miller, najpoznatiji po animiranom hitu ‘Oblačno s ćuftama’, a trebao bi im pomagati Chris McKay ('Robot Chicken'). Oni će oživjeti Lego u Australiji, gdje će se film snimati s planiranom premijerom za 2014. godinu.

Uz 'Lego', u planu su i filmske verzije duge liste igračaka – priča se o novom 'He-Manu', i dalje je aktualan 'Monopoly', a sljedeći su 'Candyland’, 'Battleship’, 'Stretch Armstrong’, 'View-Master’, 'Max Steel’ i 'Hot Wheels’.

Zapravo, ‘Battleship’ u kina dolazi prvi, u svibnju 2012, režira ga Peter Berg, a glumit će Liam Neeson, Taylor Kitsch, Alexander Skarsgård i Rihanna. 'Monopoly’ bi trebao režirati Ridley Scott, najvjerojatnije 2014.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...