Navigation Content

SACHA I DJANGO

I 'Borat' u novom Tarantinovom filmu

Sacha Baron Cohen pridružio se impresivnoj listi glumaca koji će se pojaviti u novom filmu Quentina Tarantina

Foto: www.jvibe.com/ Autor hitova kao što su 'Ali G', 'Borat' i 'Bruno' u posljednje vrijeme bira sve klasičnije filmske uloge pa će se tako na listi skorih ostvarenja u kojima ćemo ga moći gledati naći i 'Django Unchained', novi uradak Quentina Tarantina, posveta kultnom 'špageti kaubojcu' 'Django'.

'Django Unchained' Tarantino je koncipirao kao osvetnički triler smješten na Divljem zapadu, s galerijom poznatih i kultnih lica, a Sacha Baron Cohen trebao bi dobiti ulogu kockara.

Snimanje počinje u siječnju, a naslovnu ulogu imat će Jamie Foxx, kao oslobođeni rob koji ujedinjuje snage s njemačkim lovcem na ucjene (Christoph Waltz) ne bi li oslobodio ženu iz ruku zlog vlasnika plantaže (Leonardo Di Caprio).

U filmu će također glumiti Joseph Gordon-Levitt, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, James Remar, Tom Savini, Anthony LaPaglia i Don Johnson.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...