Navigation Content

KONTROVERZA

Brett Ratner zbog homofobije neće režirati Oscare

Slavni je redatelj osobno odstupio s pozicije nakon što je njegova izjava podigla puno galame

Foto: hollywoodreporter.com/ Poznati redatelj koji uskoro dolazi u kina s komedijom 'Tower Heist' trebao je biti zadužen za ceremoniju dodjele Oscara, ali kada je tijekom razgovora o svom novom, spomenutom filmu izjavio da ne vjeruje u probe jer su one 'za pederčine', podigao je puno prašine i odmah je obilježen kao homofob.

Iako se brzo ispričao, a čak je i Akademija, iako je osudila izjavu, rekla da ga neće otpustiti s posla režiranja Oscara, pod pritiskom medija i gay udruga Ratner je sam odlučio odstupiti, uz objašnjenje da ne želi da ovaj skandal zasjeni dodjelu filmskih nagrada te da, naravno, jako žali zbog svoje izjave i planira učiti od ovog iskustva.

'Brett je dobra osoba, ali njegovi komentari su neprihvatljivi', izjavili su iz Akademije, dodavši da podržavaju redateljevu odluku.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...