Navigation Content

RIDLEY SCOTT POTVRDIO:

Novi ‘Blade Runner’ neće biti remake, već nastavak

Iako su pojmovi ‘reboot’ i ‘remake’ osnovica današnjeg Hollywooda, Ridley Scott ima druge planove

Foto: Arhiva/ Tako smo nakon dugih najava o snimanju ‘novog Blade Runnera’ konačno dobili potvrdu da ta nova, suvremena verzija legendarne SF sage neće biti prilagođavanje izvorne priče novim generacijama, nego posve nova priča, zapravo nastavak u kojem se radnja izravno nastavlja o prvi dio – nešto poput novog 'Trona', primjerice.

Ridley Scott, redatelj izvornika iz 1982, kaže da je jako blizu pronalaska sposobnog scenarista, no da će proći još neko vrijeme dok se film ne počne snimati, a kamoli prikazivati u kinima. Dodao je i to da se zasad čini da Harrison Ford neće reprizirati svoju ulogu Ricka Deckarda – štoviše, ne treba očekivati nijedno lice iz izvorne glumačke postave.

Pored ovog projekta, Ridley Scott je zaposlen radom na drugom naslovu koji kopa po prošlosti – njegov 'Prometheus', u kojem će glumiti Charlize Theron, Noomi Rapace i Michael Fassbender, zapravo je prequel 'Aliena'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...