Navigation Content

‘DNEVNICI RUMA’ RAZOČARALI

Novi Johnny Depp propao na kinoblagajnama

‘Dnevnici ruma’ (‘The Rum Diary’) zaradili su svega pet milijuna dolara na box officeu

Foto: Arhiva/ Iako je u osnovi riječ o malom filmu, koji ne pretendira na velike zarade, svjetski mediji pišu o tome da je film podbacio jer se od naslova koji donosi novu ulogu Johnnyja Deppa ipak očekivalo nešto više. No ova adaptacija knjige Huntera S. Thompsona, u čiju je kožu Depp uskočio po prvi put nakon filma ‘Strah i prezir u Las Vegasu’, u prvom je vikendu prikazivanja odnijela svega pet milijuna dolara, zaradivši samo 2.205 dolara po kinodvorani, obzirom da se prikazivala na 2.272 lokacije.

‘Hunter je malo preekstreman za mainstream’, objasnio je distributer Bob Barney, dodavši da je film namijenjen kultnoj publici, a ne masovnom uspjehu. Stoga je najviše i zaradio u urbanim centrima, kao što su Manhattan i Los Angeles, a najmanje u predgrađima.

Za usporedbu, ‘Strah i prezir u Las Vegasu’ zaradio je 10 milijuna dolara u kinima, ali je postao velikim hitom na DVD tržištu i u konačnici kultnim klasikom.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...