Navigation Content

'IN YOUR EYES'

Autor 'Buffy' i 'The Avengersa' već snima novi film

Joss Whedon snima novi film 'In Your Eyes', jedan od čak tri nova naslova kojima se bavi u 2011.

Foto: celebutopia.com/ Nakon što je snimio najveći projekt svog života, Marvelov superherojski spektakl 'The Avengers', autor serijala 'Buffy, ubojica vampira' ove se godine pozabavio s još dva projekta – nedugo nakon što je snimio 'Much Ado About Nothing', adaptaciju Shakespearea koju je zgotovio u svega 12 dana u potpunoj tajnosti, dok su svi mislili da je na godišnjem odmoru, sada je najavio rad na 'In Your Eyes'.

Taj film opisuje kao 'metafizičku ljubavnu priču', a sve to producira preko svoje novopokrenute produkcijske tvrtke Bellwether Pictures.

Detalji o projektu nisu poznati, ali zna se da je Whedon napisao i scenarij, no uz pisanje i produkciju, ipak ga ne režira – time će se pozabaviti Brin Hill, koji će snimanje započeti u veljači 2012.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...