Navigation Content

MOĆNI DVOJAC

Neodoljivi Pitt i Fassbender opet udružuju snage

Nakon 'Nemilosrdnih gadova' dva će slavna glumca ponovno zajedno raditi na filmu Stevea McQueena

Foto: Arhiva/ Brad Pitt i Michael Fassbender već su radili zajedno na Tarantinovim 'Nemilosrdnim gadovima', a sada bi ponovno mogli surađivati u filmu 'Twelve Years a Slave'. Film će režirati Steve McQueen, koji je s Fassbenderom radio na 'Hungeru' i drami o seksualnoj ovisnosti 'Shame'. U novom će im se projektu pridružiti i zvijezda Chiwetel Ejiofor.

Brad Pitt je u produkciju filma najprije ušao preko svoje produkcijske kompanije Plan B. Film su razvijali nekoliko godina, a sada će se, javlja Indie Wire, družiti i ispred kamera. Scenarij potpisuju McQueen i John Ridley, a temelji se autobiografiji Solomona Northupa iz 1853. godine.

Northup je bio obrazovan i oženjen crnac iz New Yorka koji je ponudom za posao bio namamljen u Washington gdje je otet i prodan u ropstvo. Nakon što je promijenio više vlasnika, vratio je svoju slobodu zahvaljujući kanadskom stolaru koji se protivio ropstvu pa je prokrijumčario pismo Northupovoj ženi koja je pokrenula sudski postupak koji ga je oslobodio.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...