Navigation Content

KRIMINALISTIČKA DRAMA

Matt Damon i Ben Affleck ponovno snimaju zajedno

Dvojac će udružiti snage u kriminalističkoj drami zasnovanoj na stvarnim događajima

Foto: Lionel Hanh/ Damon i Affleck proslavili su se kada su 1997. godine dobili Oscara za 'Dobri Will Hunting', a sada će dva prijatelja ponovno sudjelovati na zajedničkom projektu. Riječ je o kriminalističkoj drami čija je priča zasnovana na životu Jamesa 'Whiteyja' Bulgera, mafijaša kojeg je FBI proganjao čak 16 godina, ne bi li ga uhitio tek u lipnju ove godine, kada je bjegunac već napunio 81 godinu. Na njegovom je liku dijelom zasnovana i uloga Jacka Nicholsona u 'The Departed'.

U ovom filmu Damon će imati glavnu ulogu, dok će Affleck sjediti u redateljskom stolcu. Sve to po scenariju Terencea Wintera, autora TV serijala 'Boardwalk Empire'. Jednu od uloga trebao bi dobiti i Casey Affleck.

'Matt i ja već neko vrijeme tražimo nešto što možemo raditi zajedno. Čuli smo za Whiteyja Bulgera još dok smo bili djeca i uzbuđeni smo mogućnošću da (priču) donesemo u kina', kaže Affleck.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...