Navigation Content

SVE U TAJNOSTI

Autor serijala 'Buffy' snimio film po Shakespeareu

Joss Whedon, autor 'Buffy, ubojice vampira', u tajnosti je snimio adaptaciju Shakespearea

Foto: celebutopia.com/ Whedon tek treba doći u kina filmom 'The Avengers', vjerojatno najvećim projektom svoje karijere, ali paralelno s radom na tom velikom Marvelovom projektu pozabavio se i filmom 'Much Ado About Nothing', koji je već završio, i to snimajući ga praktički u potpunoj tajnosti!

Komedija 'Much Ado About Nothing' zasnovana je na Shakespeareovoj drami 'Puno vike ni za što', a u njoj glume poznata lica iz Whedonovih popularnih TV serija 'Buffy', 'Angel' i 'Firefly', kao što su Nathan Fillion, Sean Maher, Tom Lenk i Amy Acker.

Iako Whedon javno još nije govorio o ovom naslovu, glumci su na svojim profilima na Twitteru potvrdili da je riječ o 'pravoj stvari' te da su jako uzbuđeni očekujući premijeru. Kad će se ona biti, još nije poznato.

'Puno vike ni za što', Shakespeareovu komediju o dva para ljubavnika, posljednji je put ekranizirao Kenneth Branagh, 1993. godine.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...