Navigation Content

'ELVIS & NIXON'

Eric Bana glumit će Elvisa u novom filmu

Australski glumac hrvatskog porijekla glumit će kralja rock and rolla

Foto: Sipa Press/ Film 'Frost/Nixon' postigao je velik uspjeh – nije čudo što se sada snima i 'Elvis & Nixon', film koji govori o susretu Elvisa Presleyja i osramoćenog pokojnog američkog predsjednika Richarda Nixona.

Eric Bana, možda najpoznatiji po ulozi zelenog čudovišta u 'Hulku', glumit će Elvisa, a Nixona će na velikom platnu ovog puta oživjeti Danny Huston. Radnja se odvija u prosincu 1970. godine, a govori o stvarnom susretu Elvisa i Nixona, koji se dogodio nakon što je Nixon od Elvisa primio pismo na šest stranica.

U njemu Elvis je predsjednika molio za sastanak, a osim toga, Nixonu se ponudio za poziciju tajnog agenta za narkotike, kako bi dao svoj doprinos ratu protiv droga. Na sastanak je donio svoje obiteljske fotografije i pištolj Colt 45 kao poklon.

Film će režirati Carey Elwes, zvijezda 'Slagalice strave', kao svoj redateljski prvijenac.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...