Navigation Content

OČEKIVANO

Snimat će se četvrti i peti nastavak 'Transformersa'

Oba nastavka, kako to danas već biva, snimat će se back-to-back, tj. odjednom, a u pripremi su i neka nova iznenađenja

Foto: HBO/ Hasbro i Paramount donijeli su mudru poslovnu odluku – nema nijednog razloga zašto bi franšiza koja toliko dobro zarađuje na svjetskim kinoblagajnama došla svom kraju pa nas ne treba iznenaditi potvrda o snimanju nova, čak dva nastavka 'Transformersa'.

Ne zna se hoće li dio projekta i dalje biti redatelj Michael Bay, koji je nedavno izjavio da se želi ostaviti 'Transformersa' i posvetiti nekim drugim filmovima, no na kraju će najvjerojatnije o svemu odlučiti količina ponuđenog novca. S druge strane, čini se da je Shia LaBeouf čvrsto odlučio raskinuti s ovom ulogom i posvetiti se drugim poslovima.

Osim toga, Hasbro, tvrtka koja proizvodi igračke robota-automobila, radi na ekranizaciji svoje druge popularne serije igračaka nazvanih Micronauts, robota koji su bili iznimno popularni u japanskim trgovinama. Riječ je o svojevrsnim 'mini-Transformersima', a navodno bi na toj 'adaptaciji igračaka' trebao raditi J.J. Abrams.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...