Navigation Content

DJECA ZNAJU NAJBOLJE

Film 'Koko i duhovi' nagrađen na festivalu u Njemačkoj

Šesnaestero djece iz osam europskih država proglasilo ga je drugim najboljim filmom festivala

Foto: ostale/ Nakon sjajnog starta u hrvatskim kinima ('Koka' je već u prvom tjednu pogledalo gotovo 10.000 gledatelja), film 'Koko i duhovi' nagrađen je na prvom međunarodnom filmskom festivalu na kojem je prikazan. Međunarodni festival filmova za djecu SCHLINGEL u svom je šesnaestom izdanju, koje se održavalo od 10. do 16. listopada u njemačkom Chemnitzu, prikazao 146 naslova, od čega 16 u natjecateljskom programu.

'Koko i duhovi' osvojili su posebno priznanje – međunarodni žiri sastavljen od šesnaestero djece iz osam europskih država proglasio je taj film drugim najboljim filmom festivala. Redatelj Daniel Kušan i glumac Kristian Bonačić predstavili su film festivalskoj publici i gostima festivala, kojih je ove godine bilo čak 9 000.

Scenarij filma, nastao prema slavnom književnom predlošku Ivana Kušana napisali su Ivan i Daniel Kušan, film su proizveli Kinorama i Hrvatska radiotelevizija, sufinancirao ga je Hrvatski audiovizualni centar, a distribuira ga Continental film. Osim Kristiana, u filmu još glume Antonio Parač, Nina Mileta, Filip Mayer i Ivan Maltarić.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...