Navigation Content

VEĆ!

Snima se film o životu i djelu Stevea Jobsa

Sony je već otkupio prava na priču o pokojnom suosnivaču i inovatoru Applea

Foto: apple.com/ Knjiga Waltera Isaacsona o Steveu Jobsu još nije ni došla do knjižara, a Sony je već otkupio prava na filmsku adaptaciju, koju će producirati Mark Gordon.

Knjigu će objaviti Simon & Schuster pod nazivom 'Steve Jobs', a iako je ona trebala izaći 21. studenog, datum izlaska sada je pomaknut na 24. listopada, ne bi li brže i bolje mogli kapitalizirati na smrti osobe iz naslova.

Isaacson je surađivao s Jobsom na svojoj knjizi, a ovaj bivši urednik magazina Time i bivši direktor CNN-a već se proslavio biografijama ikona kao što su Benjamin Franklin i Albert Einstein.

Jobs, koji je inače vrlo privatna i povučena osoba, navodno je osobno ponudio Isaacsonu da napiše knjigu o njemu, kako bi svojoj djeci nakon smrti ostavio vjerne informacije i tome tko je on zapravo bio.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...