Navigation Content

NOVI POSLOVNI MODEL

Filmski hitovi na TV-u, u isto vrijeme kada i u kinu

Američki filmski studiji svojim sunarodnjacima nude novi način gledanja filmova

Foto: www.babble.com/ Još jedna revolucija u poslovnom modelu filmske industrije odvija se u naše vrijeme – kako bi se borili protiv sve veće navike gledatelja koji odbijaju napuštati udobnost vlastitog doma zbog gledanja filmova u kinodvoranama, američki filmski studiji odlučili su ugoditi trendu 'kućnih kina' pa dopustiti svim zainteresiranima da pogledaju određene filmske naslove iz kućnog naslonjača u isto vrijeme kada ti filmovi haraju kinima.

Doduše, svi ti zainteresirani moraju imati i prilično velik kućni budžet, s obzirom na to da se gledanje jednog jedinog filma planira naplaćivati čak 60 dolara (oko 300 kuna)!

Prvi film kojim će se testirati ovaj projekt jest komedija 'Tower Heist', s Eddiejem Murphyjem i Benom Stillerom u glavnim ulogama. Film će svi korisnici usluge digitalne kablovske televizije Comcast moći na ovaj način pogledati od 23. studenog, što je oko pola milijuna ljudi u Americi.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...