Navigation Content

STIŽE NASTAVAK

Radnja filma 'Zoolander 2' odvijat će se u Europi

'Zoolander 2' definitivno se snima, a jedan od glavnih glumaca otkrio je i neke informacije o radnji

Foto: HBO/ Početkom godine Ben Stiller je potvrdio da je gotov scenarij za nastavak njegovog velikog hita iz 2001, no sada je, dok se čekaju informacije o tome kada ćemo tu komediju vidjeti u kinima, Owen Wilson otkrio neke informacije o samoj radnji.

Wilsonov lik, maneken Hansel, nakon prvog nastavka pretrpio je ozljedu koja je uništila njegovu ljepotu, usporedivši njegovu sudbinu s onom Toma Cruisea u filmu 'Vanilla Sky'.

Radnja se događa deset godina nakon prvog nastavka, a Stiller je potvrdio da se njezin veći dio odvija u Europi, gdje su Hensel i Derek (Stillerov lik) ponovo ujedinjeni.

Lik Mugatua, kojeg je utjelovio Will Ferrell, također se nalazi u scenariju, no još se čeka potvrda toga hoće li komičar ponovo preuzeti tu ulogu, iako Stiller kaže da je Ferrell zainteresiran.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...