Navigation Content

NEMOGUĆA MISIJA 4

Tom Cruise me uništio

Publika ovih dana voli ili jako mrzi Toma Cruisea, ali na setu nema redatelja koji ga ne obožava. Brad Bird, redatelj četvrtog nastavka 'Mission Impossible: Ghost Protocol,' ne razlikuje se od ostalih i kaže da je Cruise rođen za film kao Michael Phelps za plivanje

Foto: Arhiva/ 'On me uništio za ostatak života', izjavio je Brad Bird čiji će igrani akcijski debi s Tomom Cruiseom premijerno biti prikazan u prosincu. 'Nakon njega više neću biti u stanju razumjeti zašto bi bilo koji glumac tražio kaskadera i ne bi visio s tisuću metara visoke zgrade. On uistinu voli filmove i snimanje, ali je pritom nevjerojatno pristojan, dolazi na vrijeme na set i odrađuje sve svoje zadatke', izjavio je Bird za Los Angeles Times.
Bird i Paramount Pictures pripremaju se za osvajanje kino-dvorana filmom 'Ghost Protocol' planirajući premijeru ovog šest godina očekivanog nastavka 'Nemoguće misije' nekoliko dana prije 21. prosinca. Planira se i distributerska ofenziva jer će film prikazati u više od 200 Imaxovih kino dvorana.

Cruise visio s Burj Khalifa
Središnji dio filma, u kojem glume Cruise kao Ethan Hunt te Jeremy Renner, Paula Patton i Simon Pegg odigrava se u napetoj akcijskoj sceni na vrhu Burj Khalifa, nebodera u Dubaiju koji slovi za najvišu zgradu na svijetu.

Cruise je riskirao život odrađujući sam scenu koju je trebao odigrati iskusan kaskader, oduševljeno priča Bird, koji je napisao i režirao Pixarove/Disneyeve hitove 'Izbavitelji' ('The Incredibles) i 'Juhu-hu' ('Ratatouile'), za koje je nagrađen Oscarom za najbolji animirani film.

'On je stvoren za filmove na način na koji je Michael Phelps stvoren za plivanje', kaže dvostruki oskarovac. 'Kad pogledate s kojim je redateljima radio, to je pravi holivudski vodič 'tko je tko': snimao je sa Scorseseom i Kubrickom, Spielbergom i Oliverom Stoneom, kad je Stone snimao bolje filmove. Radio je s Michaelom Mannom i Sydneyijem Pollackom…', oduševljen je Bird Tomom Cruiesom.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...