Navigation Content

PULA POVEZANA SA SVIJETOM

Manhattan Short Film Festival u kinu Valli

30. rujna počinje festival koji se istovremeno održava u preko 250 gradova diljem svijeta

Foto: Manhattan Short Film Festival/ Festival Manhattan Short Film Festival koji se istovremeno održava u preko 250 gradova diljem svijeta, 30. rujna u 21 sat će pulskoj publici predstaviti ovogodišnju selekciju od 10 kratkih filmova.

Sto tisuća gledatelja u dvjestotinjak gradova širom svijeta (od najsjevernijeg Sankt Peterburga u Rusiji do najjužnijeg Buenos Airesa u Argentini te od najistočnijeg Katmandua u Nepalu do najzapadnijeg Pertha u Australiji) ujedinjuje se u jedan tjedan da bi pogledalo i ocijenilo 10 odabranih od 598 prijavljenih filmova.

Gledatelji će na ulazu u kino dobiti glasački listić s uputom da izaberu najbolji film. Glasovi se prebrojavaju u svakom kinu koje sudjeluje na Festivalu i prosljeđuju u festivalsko sjedište u New Yorku gdje će u nedjelju, 2. listopada biti proglašen pobjednik.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...