Navigation Content

SVIJET NA'VI

James Cameron gradi parkove Avatar Land

Disney World u Orlandu će biti prva lokacija koja će ugostiti tematske parkove bazirane na kino-hitu 'Avatar'

Foto: HBO/ Radetalj James Cameron objavio je da planira graditi Avatar Land, seriju tematskih parkova baziranih na filmu koji je imao najveći profit u povijesti kinematografije, piše Guardian.

Parkove će graditi Walt Disney Company u okviru svojih zabavnih parkova i imati ekskluzivna prava na brend Avatar. Procjenjuje se da će projekt, čiji se početak radova planira za 2013. godinu, stajati oko 400 milijuna dolara.
Film 'Avatar' koji je premijerno prikazan 2009. priča je o Na'vima, rasi koju napada ljudska rasa koja želi iskoristiti prirodne izvore na njihovom planetu Pandori.

Cameron, koji radi na dvama novim nastavcima 'Avatara' kaže kako će zabavni parkovi biti prilika da se ode korak dalje od tehničkih inovacija. 'Posjetitelji parka će imati priliku vidjeti, čuti i dodirnuti svijet Avatara', rekao je.
Cameronova fantazija i kultura Na'vi već je na neki način i ušla u stvarni svijet: objavljen je neslužbeni rječnik Na'vi te vodič kroz Pandoru koji sadrži informacije o flori i fauni na tom planetu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...