Navigation Content

'THE RAILWAY MAN'

Colin Firth u drami o sudbini ratnog zarobljenika

Slavni britanski glumac imat će glavnu ulogu u adaptaciji biografije 'The Railway Man'

Foto: Sipa/ Riječ je o memoarima Erica Lomaxa, poručnika britanske vojske kojeg su zarobili Japanci tijekom Drugog svjetskog rata,1942. u Singapuru, poslavši ga da kao robovska radnička snaga radi na izgradnji ozloglašene željezničke pruge u Burmi. Film će pratiti ne samo njegove zarobljeničke dane, već i Lomaxov život nakon rata, kada se pokušao prilagoditi civilnom životu i pomiriti s nekadašnjim neprijateljima.

Colin Firth će, naravno, biti Eric Lomax, a 'The Railway Man' se počinje snimati u veljači 2012. u Britaniji, Tajlandu i Australiji.

Priču o vojnicima koji su radili na željeznici u Burmi već je ispričao filmski klasik 'Most na rijeci Kwai', koji je sniman u Šri Lanki; ovog puta, burmanska filmska željeznica nalazit će se u Australiji.

'The Railway Man' režira Jonathan Teplitzky.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...