Navigation Content

KONAČNO POTVRĐENO

J. J. Abrams režira 'Zvjezdane staze 2'

Abrams će režirati i drugi dio svog uspješnog 'prequela' iz 2009.

Foto: Sipa/ Nakon što se nekoliko godina odmarao od 'Zvjezdanih staza', koje je režirao 2009. godine, slavni redatelj i producent konačno je oduševio fanove objavom da je potpisao ugovor za snimanje drugog dijela te da će režirati i nastavak. O njemu se govori već neko vrijeme, ali je film bio na čekanju upravo zato što se čekalo Abramsa, koji je prošlu godinu potrošio na snimanje dječjeg SF-a 'Super 8'.

Abrams je radio i na scenariju za nastavak, zajedno sa scenaristima Alexom Kurtzmanom i Robertom Orcijem, a cijeli se projekt trenutno nalazi u fazi predprodukcije.

Snimanje počinje na zimu, a zbog odgode film sigurno neće u kina u lipnju 2012, kako se prvobitno planiralo. Iako još nije potvrđen novi datum premijere, film se u kinima očekuje početkom 2013.

No zato je potvrđeno da će 'Zvjezdane staze 2' ponovo okupiti istu glumačku postavu, imena kao što su Chris Pine (Kirk), Zachary Quinto (Spock) i Simon Pegg (Scotty).

Prvi dio zaradio je 365 milijuna dolara, dvostruko više od svih velikih hitova iz franšize, kao što su 'Star Trek: First Contact' i 'Star Trek IV: The Voyage Home'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...