Navigation Content

NOSTALGIČNA PROPAGANDA

'Top Gun' se vraća u kina u 3D verziji

Jedan od najvećih hitova osamdesetih vratit će se u kina u suvremenoj 3D verziji

Foto: novasloboda.ba/ Film Tonyja Scotta, jedan od najpoznatijih komada vojne propagande Reaganovih osamdesetih, ponovo će prodavati ideju 'rata kao spota s MTV-a' novim generacijama, ovog puta publici s 3D naočalama na glavama – Tom Cruise kao pilot vraća se u kina u modernoj verziji.

'Koliko sam ja shvatio, planiraju ga pustiti u kina u 3D-u početkom 2012. Iako znam da prije toga žele dobiti odobrenje Tonyja Scotta', rekao je Rob Hummel, šef tvrtke Legend3D, dodavši kako ima puno starih filmova koji imaju '3D potencijal'. Tako da ne treba očekivati kako će se stati s kopanjem po katalogu filmske povijesti i vraćanjem filmova u kinodistribuciju za gledanje s naočalama.

Legend3D pretvara ovaj filmski klasik iz 1986. u 3D spektakl za 2012, a s Paramountom ima dogovor o podjeli zarade.

Nedavno je izdano i Blu-ray izdanje 'Top Guna', povodom proslave 25. godina od premijere filma. Osim toga, u zadnje se vrijeme priča i o snimanju nastavka, ali još nije sigurno hoće li Tom Cruise imati ikakve veze s tim projektom, iako bi Tony Scott mogao biti uključen u izradu, ali ne zna se da li kao redatelj ili samo kao producent.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...