Navigation Content

JAGANJCI KAO SERIJA

Hannibal Lecter dolazi na televiziju

Jedan od najpoznatijih serijskih ubojica filma devedesetih mogao bi se uskoro preseliti na male ekrane

Foto: bossip.com/ Francuski filmski studio Gaumont pokreće Gaumont International Television, svoju podružnicu u Los Angelesu, a jedan od projekata kojim planira započeti osvajanje američkog i svjetskog tržišta jest oživljavanje Hannibala Lectera, serijskog ubojice koji je postao dijelom popularne kulture zahvaljujući odličnoj izvedbi Anthonyja Hopkinsa u filmu 'Kad jaganjci utihnu'.

Hannibal Lecter tako će postati i lik nove TV serije, koja će pratiti njegove rane dane, a sve to iz pera scenarista Bryana Fullera, proslavljenog radom na serijalu 'Heroji'.

Jedini službeni opis nove serije kaže da će se ona, dakle, baviti 'Lecterovim ranim danima, prije svega danima u kojima se sukobljavao s Willom Grahamom, agentom FBI-a'.

Osim tog serijala, Gaumont International Television priprema i šest sati dugu mini seriju o Madame Tussaud, koju je napisao britanski scenarist Michael Hirst ('Elizabeth').

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...