Navigation Content

'WARM BODIES'

John Malkovich kao otac djevojke zaljubljene u zombija

Novi zombi film 'Warm Bodies' opisuju riječima: 'Shaun of the Dead' susreće 'Sumrak'

Foto: laist.com/ Zombiji su i dalje popularni, a u zadnje vrijeme u filmovima o živim mrtvacima glumi sve više i više slavnih glumaca – pa dok Brad Pitt završava snimanje bestselera 'World War Z', John Malkovich, tek što je završio sa serijom kazališnih predstava o kralju teatra apsurda Haroldu Pinteru, potpisuje ugovor za glumu u romantičnoj zombi-komediji 'Warm Bodies'.

Opisan kao 'Shaun of the Dead' susreće 'Sumrak', film 'Warm Bodies' govori zombiju po imenu R, koji dobije dušu nakon što pojede mozak tinejdžera pa se zaljubi u djevojku svoje žrtve. Malkovich će glumiti oca djevojke u vezi sa živim mrtvacem.

'Warm Bodies' adaptacija je istoimene knjige, autora Isaaca Mariona; režirat će je Jonathan Levine, najpoznatiji po hororu 'All the Boys Love Mandy Lane'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...