Navigation Content

U KINIMA 2012.

Snima se novi film o Elvisu, po knjizi njegova tjelohranitelja

John Scheinfeld, poznati redatelj dokumentaraca, baca se na igranu priču o Kralju rock and rolla

Foto: wordpress.com/ Scheinfeld se već proslavio dokumentarnim filmovima o Johnu Lennonu i Harryju Nilssonu, no saga o Elvisu neće biti dokumentarac, već njegov prvi igrani film. Tvrtka RLF Victor Productions otkupila je scenarij nazvan 'Fame & Fortune' te unajmila Scheinfelda da prebaci priču u svijet pokretnih slika.

Po čemu će se taj film razlikovati od drugih projekata o Elvisu?

Scenarij je nastao na temelju knjige 'Elvis: Still Taking Care of Business', koju je 2007. napisao Sonny West, dugogodišnji Elvisov prijatelj i tjelohranitelj.

S obzirom na to da se 2012. (točno 16. kolovoza) obilježava 35. godina od Elvisove smrti, iste bi se godine u kinima trebao pojaviti i film.

'U srcu ove priče nalazi se intimno prijateljstvo', objašnjava Scheinfeld, koji je temelj priče za svoj igrani prvijenac usporedio s 'Kraljevim govorom'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...