Navigation Content

NEOČEKIVAN HIT

'The Help' i dalje najgledaniji film u SAD-u

Drama o rasizmu šezdesetih već je treći tjedan na vrhu liste najgledanijih filmova u američkim kinima

Foto: Sipa/ Koja je tajna filma 'The Help' (sjajna priča, Emma Stone ili nešto treće?), provjerit ćemo i sami kada film preveden kao 'Tajni život kućnih pomoćnica' 17. listopada dođe u hrvatska kina, ali ono što se zasad zna jest da je ta saga o crnim kućnim pomoćnicama u rasizmom obilježenoj Americi šezdesetih već tri tjedna na broju 1 američkog box officea, s ukupnom zaradom od prilično impresivnih 123,3 milijuna dolara.

Na drugome mjestu nalazi se triler/drama 'The Debt', a treće i četvrto mjesto liste gledanosti popunili su novi horori 'Apollo 18' i 'Shark Night 3D'.

Ostatak popisa s deset najgledanijih čine 'Rise of The Planet of the Apes', 'Colombiana', 'Our Idiot Brother', 'Spy Kids: All the Time in the World', 'Don’t Be Afraid of the Dark' i 'Štrumpfovi'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...