Navigation Content

TRAŽI SE HUMOR

Eddie Murphy glavni je kandidat za vođenje Oscara

Novi producent ceremonije dodjele Oscara želi legendarnoga komičara i glumca kao voditelja

Foto: Arhiva/ I ove, kao i svake druge godine, puno se spekulira oko toga tko će biti voditelj ceremonije dodjele Akademijinih nagrada, a ako se pita producenta Bretta Ratnera, to bi trebao biti Eddie Murphy, kojem uskoro u kina stiže nova komedija 'Tower Heist', a u kojoj mu društvo pravi i Ben Stiller.

Iako je današnji Muprhy daleko od stand-up komičara koji se osamdesetih proslavio kontroverznim, vulgarnim i provokativnim nastupima zabilježenima u naslovima kao što su 'Delirious' i 'Raw', Ratner smatra da je upravo on savršen izbor za maestra 84. dodjele Oscara, zakazane za 26. veljače 2012. godine.

Murphy je, zahvaljujući filmu 'Dreamgirls' 2007, zaradio i nominaciju za Oscara u kategoriji najbolje muške sporedne uloge.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...