Navigation Content

BLU-RAY IZDANJE

George Lucas opet izmesario svoje 'Ratove zvijezda'

Za Blu-ray izdanje, Lucas je učinio nekoliko preinaka izvornika, na užas starih fanova

Foto: www.philgott.com/ Prošli tjedan, zajednica fanova 'Ratova zvijezda' brujala je o tome da je George Lucas opet prčkao po svojim filmovima za novo Blu-ray izdanje, zamijenivši lutku Yode u 'Fantomskoj prijetnji' s računalnom, CGI verzijom.

Sad je otkriveno još nekoliko preinaka, kao što je dodavanje novih zvukova, audioefekata u dvije scene prvog i trećeg nastavka u serijalu. U 'Novoj nadi' poglasnio je Bena Kenobija dok plaši Jawe, što i nije toliko razljutilo fanove koliko ubacivanje emocionalnog urlika 'No!' u usta Dartha Wadera, u 'Osveti Sitha'.

Ljubitelji 'Ratova zvijezda' internet su zasuli transkriptima iz intervjua Georgea Lucasa, koji je redatelj dao davne 1988. godine, kritizirajući ljude koji mijenjaju izvorne filmove kako bi oni uvijek bili u duhu vremena.

No vremena se mijenjaju, kao i ljudi, a očito i filmovi.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...