Navigation Content

S LEOM DICAPRIJEM

Scorsese snima remake filma 'The Gambler'

Martin Scorsese snima još jedan remake, ovog puta novu verziju filma iz 1974.

Foto: Arhiva/ 'The Gambler' je film o profesoru ovisnom o kockanju, u kojem je 1974. godine glumio legendarni James Caan, a sad istu priču želi za nove generacije oživjeti Martin Scorsese, zajedno sa scenaristom Williamom Monahanom, koji je napisao i scenarij za njegov 'The Departed', remake hongkonškog klasika 'Infernal Affairs'.

Scorsese za glavnu ulogu u novom filmu želi – pogađate? – Leonarda DiCaprija, svoju dugogodišnju mušku muzu.

Zasad nema informacija o tome hoće li se i po čemu nova priča razlikovati od izvornika iz sedamdesetih, a iako je DiCaprio dobio ponudu za ovaj projekt, još nije ništa potpisao pa valja pričekati nove vijesti o svemu. Ono što se za sada zna jest to da James Toback, scenarist originala, uopće nije oduševljen idejom o remakeu.

U međuvremenu, Scorsese je završio svoj novi film 'Hugo', koji će u kina do kraja godine, a priprema i dva nova projekta, adaptaciju romana 'Silence' te 'The Wolf of Wall Street', u kojem također treba glumiti Leonardo DiCaprio.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...