Navigation Content

TREĆI FILMSKI NASTAVAK

'Seks i grad' spasit će nova postava mlađih glumica?

Loše kritike koje su doslovce pokopale drugi nastavak filma 'Seks i grad' nisu obeshrabrile glavnu glumicu i producenticu Saru Jessicu Parker. Ona je nedavno bacila ulje na vatru izjavom da se može očekivati treći dio filmskih avantura četiriju modno osviještenih Njujorčanki

Foto: Warner/ Glasine o snimanju trećeg filmskog nastavka i serije potaknula je sama protagonistica filma koja drži da 'priča postoji i mora biti ispričana, iako je zasad vrlo tanka'.

'Priča postoji i trebala bi biti ispričana. Jest da je zasad vrlo tanka, ali trebala bi ugledati svjetlo dana. Pitanje je samo kad je pravi trenutak za to', rekla je 46-godišnja glumica koja je producirala oba filma i dvije posljednje epizode serijala. S njom se složila i kolegica Kristin Davis, smatrajući da priča ne može više ići naprijed. Glavne glumice dobile su dosta bora, o njihovom seksepilu dalo bi se raspravljati, pa bi zbog toga priču, složili su se producenti, trebalo pomaknuti u doba kad su se prijateljice upoznale.

Podloga za scenarij bit će naravno knjiga Candace Bushnell 'Carrieni dnevnici' koja opisuje srednjoškolske dane i početak života glavne junakinje u New Yorku. Dok su se glavne glumice složile da bi rado opet snimale zajedno, drugačije, pak, razmišlja glumac Chris Noth, poznatiji kao Faca.

'Gotovo je. Franšiza je mrtva! Vi mediji ste je dokrajčili lošim kritikama', zaključio je Noth. No malo tko je njegove izjave shvatio ozbiljno, jer ono o čemu svi trenutačno pričaju nova je glumačka postava koja bi utjelovila četiri prijateljice u mlađim danima. Iako nitko to nije htio potvrditi, na listi odabranih našle su se mlade glumačke nade koje trenutno osvajaju Hollywood.

Svugdje prisutna Blake Lively trebala bi glumiti Samanthu, mlađahna Selena Gomez Charlotte, Elizabeth Olsen (mlađa sestra slavnih blizanki Olsen) našla bi se u ulozi Mirande, a Carrie bi tumačila kćer Erica Robertsa i nećakinja slavne tete Julije, Emma Roberts. Neke od glumica nisu bile oduševljene kad su čule da će njihove likove osvježiti mlađa glumačka generacija. Za Kristin Davis to bi bilo jezivo, no ne i za spisateljicu Candace Bushnell, kojoj je Selena Gomez kao stvorena da glumi Charlotte.

'Zbog ove ću izjave sigurno biti u velikoj nevolji, ali mislim da je Selena prava za tu ulogu. Tako je lijepa. Mislim da bi ona bila najbolji odabir', šapnula je Bushnell, bez koje 'Seksa i grada' ne bi bilo.

'Ili film ili serija, nešto će se snimiti', otkrila je Candace.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...