Navigation Content

DRUGI POKUŠAJ

Christian Bale kandidat za glavnu ulogu u remakeu filma 'Oldboy'

Nakon što je propala ideja Spielbergovog remakea s Willom Smithom, eto novog pokušaja

Foto: Arhiva/ Čini se da Amerikanci ne odustaju od snimanja svoje verzije proslavljenoga modernoga klasika Park Chan-wooka pa tako opet kreću u pripreme obrade remek-djela azijskog osvetničkog trilera 'Oldboy'.

Christian Bale novi je kandidat za glavnu ulogu, nakon što je propao plan za remake koji su imali Will Smith i Steven Spielberg pa će tako novi 'Oldboy' režirati Spike Lee.

No to je samo jedna od ponuda koja će se naći na Baleovom stolu nakon što završi s obavezama vezanim uz svoja dva nova projekta, 'The Dark Knight Rises' i 'The 13 Women of Nanjing' Zhanga Yimoua.

Naime, proslavljeni glumac tražena je roba pa ga žele Clint Eastwood za 'A Star Is Born', Michael Mann za 'Gold' i Scott Hooper za 'Out of the Furnace'. Naravno, jedna od opcija je i epski projekt 'Noah' Darrena Aronofskog.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...